Contenido del curso
ABANS DE COMENÇAR
Autores del Curs. Presentació i objectius d'aquest.
0/6
MÒDUL 1 – PER QUÈ SORGEIX UN CONFLICTE LABORAL?
MÒDUL 1. Avaluació
0/2
MÒDUL 2. LA COMUNICACIÓ NO VIOLENTA PER DESESCALAR CONFLICTES
MÒDUL 2. Avaluació
0/2
NIVELL 1 – GUIA SOBRE EL CONFLICTE I BIBLIOGRAFIA
0/2
L´ART DE LA MEDIACIÓ – AL TEU RITME – NIVELL I
Acerca de las clases

Tot i que estem en formació en línia, sabem que l’acompanyament durant el programa és essencial per al bon aprofitament i la qualitat de la formació. Aquí tens les eines que posem a la teva disposició.

Consulta a l’expert

Des d’aquí pots canalitzar directament qualsevol dubte o consulta sobre els continguts del programa. Les expertes en Mediació et donaran les respostes i orientacions que necessites.

Des del teu escriptori de CMB Academy, trobaràs una secció de “preguntes i respostes” perquè puguis contactar amb la tutora i traslladar els teus dubtes. Un cop hagis realitzat la consulta, la tutora rebrà la notificació i la resposta arribarà al teu correu electrònic de contacte.

Per facilitar-te el seguiment i la consulta de l’històric de totes les teves “preguntes i respostes”, podràs accedir des del teu escriptori de CMB Academy i ordenar-les segons el seu estat: llegida, sense llegir, arxivats…

Recorda que hauràs de tancar el curs per anar a la pàgina principal. També ens pots enviar un correu a hola@cmbmediala.com.

Ajuda

Un equip de tutores sempre a la teva disposició per resoldre qualsevol dubte, incidència o consulta sobre la plataforma o la realització del curs.

Et recomanem que visitis l’apartat FAQS al menú superior, on tens publicades respostes a les principals preguntes sobre el curs i la plataforma.

0% Completado
es_ESEspañol